Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek milyen íze lehet...

Szerintetek milyen íze lehet a cukorba mártott vizes kenyérnek?

Figyelt kérdés
csapvíz+kenyér+cukor
2013. ápr. 5. 16:28
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Lemaradt: a szüleim állítólag ilyeneket nassoltak gyerekkorukban.
2013. ápr. 5. 16:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Olyat még nem ettem, de ettünk porcukros kenyeret, sós-paprikásat és vajas mustárosat, mindegyik finom volt, most már meg nem enném a porcukrosat.
2013. ápr. 5. 16:36
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem jó.

Engem a ciberére emlékeztet távolról, én azt sem ettem meg sose. Elég sok mindent meg tudtam enni kiskoromban, de a vizes kenyér nem tartozott közéjük, bármit is tettek vele...

2013. ápr. 5. 16:43
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

NEM mártották vízbe a kenyeret, csak egy picit bevizezték, és cukrot szórtak rá. Jóízű volt, és szerettük gyerek korunkban.

Ugyan úgy, mint a sóval, pirospaprikával megszórt kenyeret.

Abban az időben még az emberek természetes ételeket ettek, nem bolti vacakokat, mint ma.

2013. ápr. 5. 16:43
 5/16 anonim ***** válasza:
Én még most is szoktam sóval és paprikával megszórt kenyeret enni, pedig simán vehetnék ilyen édes izéket... A cukros kenyérről meg: nekem olyan rosszul hangzik, vagy nem tudom, de meg nem enném! Biztosan nem lenne bajom tőle, csak nem kívánom:D
2013. ápr. 5. 16:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Igen, gyerekkoromban ízlett:) mi is csak bekentük vízzel, aztán megszórtuk kristánycukorral, ha ráragadjon. de volt, hogy megkentük disznózsírral, és arra szórtuk a cukrot, aztán már a karé cukroskenyérrel futottunk is játszani.

persze ezt csak a nagyinál csinálhattuk, mert ő nem mérgelődött, ha szétszórtuk a cukrot:)

2013. ápr. 5. 17:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Én szüleim is ettek,és én is régebben.Szerintem nem oly vészes :D És kicsit kell csak bevizezni a kenyeret,hogy rá tapadjon a cukor amit rá szórsz :)
2013. ápr. 5. 18:06
 8/16 doboszoli ***** válasza:
100%

Gyerekkorunk egyik fő (főleg elérhető..) édessége volt.

Ünnepnapokon kakaó is jutott rá, a klasszikus szerencsi, por.

Imádtuk.

2013. ápr. 5. 19:21
 9/16 A kérdező kommentje:
Hát, akkor lehet, hogy nem fogom vízbe tunkolni a kenyeret.
2013. ápr. 5. 20:50
 10/16 A kérdező kommentje:
Gondolom ez is csak helyben sütött kenyérrel finom, ezek a boltban kapható kenyerek pedig szétesnek. Egy nyamvadt szelet kenyeret nem tudok normálisan levágni magamnak, mert kiesik a bele.
2013. ápr. 5. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!