Hol etted eddig a legrosszabb ételt és mi volt az?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 13:17
1/9 anonim válasza:
Egy étteremben, valamilyen kocsonyás hús lehetett, kb 13-4 éves voltam.. háát elég rossz íze volt :D
2/9 anonim válasza:
Kb 5eve torokszentmikloson valami gyumolcsfozelek....nem tudom mi volt...de borzalmas :D
3/9 anonim válasza:
Egy étteremben, lazac volt az előétel meg spárga, annyira rossz volt, állagra és ízre is, pedig szeretem mindkettőt, de az kegyetlen rossz volt. Azért hősiesen megettem, illemből muszáj volt.
4/9 anonim válasza:
Az óvodában, zöldbabfőzelék volt, de nem ám zsenge babból, hanem iszonyú fás volt. A tÁnyéron hagyni nem lehetett, így a kötényem zsebébe tömtem az egészet. Örült Anyukám a mosásnál:)
5/9 anonim válasza:
nekem meg a spenótot kellett megennem az ovodában. :D
6/9 anonim válasza:
Ó az ovis kaja...megetették velem a babfőzeléket és a sült kolbászt, nagyon rossz volt. Hazamentem és kihánytam az egészet.
7/9 A kérdező kommentje:
Ovoda !! paradicsomos káposzta : Azóta sem tudok megenni semmit ami tatralmaz paradicsomot ..
2013. ápr. 5. 14:14
9/9 anonim válasza:
A Serajban,egy vállalhatatlan gyros tálat,pffúj.
Jah,meg a westendben szintén nagyon rossz gyros tálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!