Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tudok vele csinálni, hogy...

Mit tudok vele csinálni, hogy ehető legyen? Életem legrosszabb kajája.

Figyelt kérdés

A zöldséges csirkeragut csináltam meg, de szerintem a karfiollal elrontottam az egészet.Rettenetes de a csirkemell 1000Ftvolt, sajnálnám a kutyáknak adni.

Ötletek mit tudok belőle csinálni?

[link]

2010. jan. 13. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
De nem értem miért romlott el a karfiol miatt?? az ize nem tetszik?
2010. jan. 13. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
hát bármit, kiválogatod belőle a húst, kicsit leöblíted vizzel, csinálsz hozzá egy másmilyen szószt mondjuk... tejszínest:) [link] mondjuk egy ilyet.
2010. jan. 13. 11:02
 3/8 A kérdező kommentje:

1nek

Valahogy a karfiol nem illik bele és már az egész átvettte az ízét.:-/

2010. jan. 13. 11:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Miért ne illene bele?Szerintem inkább az a baj,hogy a csirkemell túl száraz hús a raguba.Én biztosan nem önteném ki.
2010. jan. 13. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Lehet h azért tűnik neked úgy , hogy elrontotta az izét mert enm szereted a karfiolt? nem tudok tanácsot adni mert én szertem a karfiol izét..Esetleg ahogy már irták, hogy szedd ki ami menthető most le és készitsd újra, főzzél bele krumplit is pl.
2010. jan. 13. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
NAH????Sikerült valamit kezdjél vele?
2010. jan. 13. 13:45
 7/8 A kérdező kommentje:

Háááát, kivettem belőle a karfiolt már ami nem főtt szét.

Hagymát dinszteltem rátettem a kaját és felnyomta, töménytelen mennyiségű sűrített parival. Az legalább elvette a furcsa ízt.Penne tésztával betettem a sütőbe és sajtot reszeltem rá.

Egyszer meg lehet enni.-))

2010. jan. 13. 15:07
 8/8 A kérdező kommentje:
De azért köszi a tippeket. Bár nem ugrálok a karfiolért de meg szoktam enni.
2010. jan. 13. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!