Jó még ez a darált hús? Kép lent.
Még holnapig lenne érvényes.A spar-ból vettük.Eddig is vettünk ott,nem volt soha semmi baja.Fura szaga nincs,de a színe kicsit érdekes.Szerintetek?
Én nem zöldesnek látom, inkább kicsit eloxidáltnak, megbarnultnak. Ha nem rossz a szaga, akkor jó eséllyel ehető, mert szaga előbb lesz, mint színe - legalábbis az én orrom számára.
De a húsnál alapszabály: ha nem bízol benne, ki kell dobni, inkább szarni arra a pár ezer forintra, mint gyomorpanasszal fetrengeni egy hétig. (Mellesleg a fetrengés többe is kerül a gyógyszerek és a táppénz miatt.)
Ha nincs szaga, akkor így színre nézve jó még!
Szóval, szerintem nyugodtan felhasználhatod!
Hát kezd egy kicsit szürkülni, az biztos.
De ha a szagán nem érezni semmit, akkor jó, mert a szagán rögtön észre lehet venni.
Amúgy elég zsíros, sok ipari szalonnát kevernek bele, és attól hamar megadja magát. Egy sovány darált hús kicsit jobban eláll.
Mielőbb használd fel, és utána egyétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!