Mit főztök mára és/vagy holnapra így az ünnepek után?
Ma raguleves volt, meg sajtos tészta.
Az ünnepekre amit föztem, az el is fogyott, és egyelöre elegünk van a húsokból.
Ma paprikás lisztben megforgatott húst ettünk rizzsel.
Holnap spenótfőzelék lesz bundáskenyérrel.
ma még a tegnapit esszük kacsát káposztával meg krumplipürével,maradt még torta is estére meg sonka is.
Holnap valami húsnélkülit akartam mert besokalltam,így gombapörköltet csinálok.
Zöldfűszeres csirkemell volt a mai ebéd.
Reggelire sajtos twekercs volt húsvétról
Holnapra fasirtot csinálok krumplival.
Húsvétra se főztem sokfélét,nem szeretem se kidobni,se egy hétig enni ugyanazt.
Ma tegnapról maradt krumplipürét ettünk sült csirkemellel, savanyúsággal, maradt még krémes süti
vacsorára még sonka, főtt tojás, toma és kalács lesz
Holnapra csinálok a sonka levéből+maradék csülökből egy lencselevest, utána pedig rizs lesz stefánia vagdalttal(maradt 6db főtt tojás az még jó holnapra, tegnap este főztük)
Csütörtökre paprikáskrumplit csinálok, utána pedig sütök palacsintát(mindenből maradt egy picike, mák, dió, kakaó, lekvár) ki milyet kér, olyan lesz:)
Péntekre egy jó kis lecsót tervezek már, mert van még üveges lecsóm nyárról, és szerintem már elég lesz a sok húsból:)
Hétvégét nem tudom, lehet csinálok egy jó kis gulyáslevest házi csipetkével, utána pedig sajtos tejfölös lángost, úgyis jönnek az unokák, na meg egy kis sós is jó lesz.
Vasárnap fahéjjas almaleves, resztelt máj lesz krumplival, és gyümölcsös-túrós pite.
15:20
Irigyellek amiért így előre tudsz tervezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!