Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnapra jó finom kaja ötletek?

Holnapra jó finom kaja ötletek?

Figyelt kérdés
A szilveszteri mardékot még ma este megeszük : Igazábol már elég is volt belölük virsli ,lencse ,stb ...
2013. jan. 2. 12:50
 1/7 anonim ***** válasza:

Bolognai ,milánói ,rakott krumpli,túrós tészta,

Gulyásleves ,palacsintával.

2013. jan. 2. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
Ma fasirt lesz ceklaval es krumplipurevel, holnap fuszeres vajban sult csirkemell parolt zoldseggel, penteken milanoi.
2013. jan. 2. 13:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
Cézár saláta. Gondolom amúgy is jól leterheltétek a gyomrotokat. :) Nem ár valami könnyű is.
2013. jan. 2. 13:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Lecsó (fagyasztóból kiszedett hozzávalókból)

Rántott cukkini (szintén onnét)

Rakott krumpli

Paradicsomos káposzta húsgombóccal (de gombóc nélkül is gyomortisztító)

2013. jan. 2. 13:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Valamilyen főzelék főtt tojással, hogy ne egyetek annyi húst :-)
2013. jan. 2. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 doboszoli ***** válasza:
Éppen most fő a paprikás krumpli, a maradék virslivel, hozzá (arany áron) uborka saláta. Ez lesz holnap ebédre is.
2013. jan. 2. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

Én tócsnit csinálok, picit másképpen:


Meghámozok szűk fél kiló krumplit, majd a mikor kész a hámozóval hártyavékony csíkokra vágom. Ugyanazt teszem egy szál sárga répával, és egy kis darab zellerrel, friss petrezselymet és két fej vöröshagymát, kis fokhagymát is aprítok melléjük. Keverek egy sűrűbb, sós palacsintatésztát, és a zöldségeket mind bele keverem. Sütőpapírral bélelt tepsibe teszem, szét egyengetem a masszát. És egy óra alatt 180 fokon megsütöm. Ha úgy érzem megsült a krumpli benne, akkor feljebb húzom a sütőt és jól megpirítom, ilyenkor általában sajtot is szórok rá. A végén felszeletelem, és jól meglocsolom tejföllel. Ezt az alapot lehet édesburgonyával, pirított baconnal gazdagítani, nagyon finom, nálunk mindenki nagyon-nagyon szereti

2013. jan. 2. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!