Fasírtot kisüthetem anélkül, hogy megforgatnám zsemlemorzsában, fritőzben (actifry)?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 19:00
1/7 anonim válasza:
Igen, már én is próbáltam így :)
2/7 A kérdező kommentje:
köszi! :)))
2009. szept. 19. 19:04
3/7 anonim válasza:
Ha nem lát zsemlemorzsát, akkor az nem is fasirt, csak síma húsgombóc.
4/7 anonim válasza:
Én soha nem szoktam zsemlemorzsába forgatni a fasírtot,mert a morzsától ég a gyomra a családnak.Attól az még fasírt marad.Ha pl. töltött fasirtot készítesz,azt sem forgatod zsemlemorzsába.
5/7 anonim válasza:
A zsemlemorzsa csak elrontja.:p
Magába a húsba sem kell, sem zsömle, sem kenyér. Azt csak térfogatnövelés miatt szokták bele rakni, de csak ront a dolgon, mert csak felszívja az olajat.
6/7 anonim válasza:
Nézz meg egy szakácskönyvet! A fasírtba kell áztatott zsemle,a húsgombócba nem kell. A kettő nem ugyanaz.
7/7 anonim válasza:
A fasírtba sem kell, csak ha zsírtól csicsogó vackot akarsz enni. De ha neked ez kell, hát egyed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!