Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fasírtot kisüthetem anélkül,...

Fasírtot kisüthetem anélkül, hogy megforgatnám zsemlemorzsában, fritőzben (actifry)?

Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 19:00
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Igen, már én is próbáltam így :)
2009. szept. 19. 19:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi! :)))
2009. szept. 19. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
55%
Ha nem lát zsemlemorzsát, akkor az nem is fasirt, csak síma húsgombóc.
2009. szept. 19. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Én soha nem szoktam zsemlemorzsába forgatni a fasírtot,mert a morzsától ég a gyomra a családnak.Attól az még fasírt marad.Ha pl. töltött fasirtot készítesz,azt sem forgatod zsemlemorzsába.
2009. szept. 19. 19:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
30%

A zsemlemorzsa csak elrontja.:p

Magába a húsba sem kell, sem zsömle, sem kenyér. Azt csak térfogatnövelés miatt szokták bele rakni, de csak ront a dolgon, mert csak felszívja az olajat.

2009. szept. 19. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Nézz meg egy szakácskönyvet! A fasírtba kell áztatott zsemle,a húsgombócba nem kell. A kettő nem ugyanaz.
2009. szept. 19. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
30%
A fasírtba sem kell, csak ha zsírtól csicsogó vackot akarsz enni. De ha neked ez kell, hát egyed.
2009. szept. 19. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!