Lehet mákos gubát zsemléből csinálni?
Figyelt kérdés
ha lehet vki leírná a receptet? Állítólag nem olyan a tésztája, mint a kiflinek. Vmiből több kell? 2008. jún. 11. 17:45
1/3 anonim válasza:
tényleg nem ugyanaz a tésztája. néhány boltban ki is írják, hogy "vizes zsemle" és "tejes kifli"
ugyanúgy kell csinálni, csak más lesz az íze, meg az ásztatásnál a kiflit ügye karikázza az ember, azaz az átsült kéreg egyben marad, és ezzel egyeben tartja a belséjét is. A zsemle ellemben nem nagyon aprítható így, úgyhogy az jóeséllyel szétesik teljesen.
recept:
2/3 A kérdező kommentje:
És akkor ne is nagyon próbálkozzak zsömlével, mert hiába?
2008. jún. 11. 19:26
3/3 anonim válasza:
Abból készíted, amiből jólesik! Egy ismerősöm sima kalácsból készíti és isteni finom!!!
Jobban elázik, mint a kifli, de senki nem törődik vele. Az íz a lényeg, hidd el, ha jó lesz, kanállal is megeszik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!