Miket szoktatok csinálni a csirke vagy pulykamell azon részeiböl amit nem lehet kirántani? Ami szeleteléskor keletkezik kis sallang részek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 13:55
1/6 anonim válasza:
a kisebb darabokat miért ne lehetne kirántani?
2/6 anonim válasza:
Ledarálom, vagy csinálok egy kis ragut, brassóit stb.
3/6 anonim válasza:
Saslik, ragu, brassói, pörkölt, gyrosbavaló, ázsai tészta/rizses egytálételbe wokban kisütöm, szalonnába tekerve sütöm ki rágcsálnivalónak, pástétomot csinálok belőle, cézár salátába teszem, stb.
4/6 anonim válasza:
odaadom a macskának, hadd örüljön
5/6 anonim válasza:
rizseshús, tarhonyáshús, ledarálom és jó lesz fasírtnak, rakottételeknek, töltött paprikának, paradicsomos húsgombócnak, pörkölt, tokányok, levesbe belefőzöm-pl zöldborsó, zöldbab, raguleves
6/6 anonim válasza:
Én mindig húslevest készitek belőle, akkor még jobb, ha némi csont is benne marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!