Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért száradt ki a félfogós...

Miért száradt ki a félfogós lisztből készült kalácsom?

Figyelt kérdés
Eddig finom és réteslisztet kevertem a kalácshoz, és minden perfekt volt. Ugyanúgy csináltam meg legutóbb is a kalácsot, ugyanazokkal a mennyiségekkel, összetevőkkel, úgy állítottam be a sütőt is, mint szoktam, és borzasztóan kiszáradt. Mivel jön a húsvét, és a kalácssütés, és nincs rétesliszt a boltban, egy csomó félfogós viszont a nyakamon van, újra próbálkozom, de szeretném, ha most jól sikerülne.
2013. márc. 29. 23:18
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!