Milyen ételt csináljak húsvétra?
Ötletek lennének csak sajna a pénztárca a főnök!
Arra gondoltam, hogy csinálok kaszinótojást amit saláta levelekre rakok.
Venni akarok egy grillcsirkét (csak 1100ft és kb. 1.5kg) mert szerintem az éri meg a legjobban! Valamint, kolbász, sajt, csípőspaprika, és piros kaliforniai paprika!
Úgy akarom, hogy a csirkét szétbontom egy nagy tálcára rakom salátalevelekre és a csirkét körbepakolom kolbásszal, főtt tojással, kaszínótojással, csípős és kaliforniai paprikával valamint sajttal! Sonkára sajnos már nem nagyon maradt pénz! De ez szerinted így jó?
Amikor a gyerekeket vállaltam, akkor nem ennyi volt a jövedelmünk, hanem sokkal több, kettönket kb 500ezer havonta. Viszont a párom meghalt balesetben, így az ö kövedelme kiesett, én meg nem kapok munkát, mivel a régi mundakhelyem megszünt, (kisvárosban élünk), más meg nincs, már csak a gyerekek miatt sem. Mivel semmiféle rokonom nincs, ezért nem tudom másra bizni a gyerekeket, óvodai, bölcsödei hely nincs, csak privát lenne, de azt nem tudom fizetni. Elköltözni megint nem tudok, mert akkor nem tudnám az albérletet fizetni - itt jelenleg 30-ezer rezsivel együtt havonta.
Ezt elöre nem hiszem, hogy bßarki is láthatta volna, szóval jobban tennéd, ha nem szólogatnál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!