Mi a kedvenc ételed amit maradékokból szoktál
összerakni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 11:53
1/8 anonim válasza:
Krumplipüréből nudli.Ez az egyik kedvencem.
A másik a maradék sült húsokból tejszínes vagy paradicsomos szósz tésztával,akár rakottasan is.
A száraz zsemléből vagy kifliból guba,vagy ahhoz hasonló édesség.
Maradék rizsből sajtos rizsgombóc.
Ezeket mind nagyon szeretem.
2013. márc. 25. 12:02
2/8 anonim válasza:
Maradék pörkölt vagy bármi tészta feltétből és maradék felvágottból sajtból rakott tészta 8kifőztt spagettitésztához hozzákavsrok mindent,tejfölt hozzá,ha van akkor savanyu ubit,kukoricár,paradicsomot,amit találok.Megsütöm tepsiben,ketchup rá.
2013. márc. 25. 12:12
3/8 anonim válasza:
Ma már volt ilyen kérdés nem olyan rég, kétszer tetted fel ?
2013. márc. 25. 12:43
4/8 anonim válasza:
Lecsó
2013. márc. 25. 12:54
5/8 anonim válasza:
Nekem is a krumplipüréből nudli :)
2013. márc. 25. 13:15
6/8 anonim válasza:
Ludaskása.
2013. márc. 25. 15:31
7/8 anonim válasza:
Száraz kalácsból máglyarakás, elrontott piskótából somlói.
2013. márc. 25. 15:55
8/8 anonim válasza:
A maradék húsos rakott tészta nálunk is menő :))
Volt, hogy maradék rizsből csináltam rizsmuffint, az isteni lett. Csak persze ott fontos, hogy a rizs tiszta és ne túl sós legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.