Krumpli püréhez hidegen vagy melegen kell a tejet adni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 10:18
1/10 anonim válasza:
Az összetört krumplira forró tejet öntünk, de apránként, nem egyszerre. kozben habosra keverjük. ekkor megy bele egy kis vaj is, hogy krémesebb legyen.
3/10 anonim válasza:
Én hidegen szoktam, pont ugyanolyan jó lesz, és nem kell még egy edényt/bögrét összekoszolni a tejmelegítéshez.
5/10 anonim válasza:
a hideg tej hátránya igazából csak annyi, hogy nagyon hamar lehűti a krumplit.
6/10 anonim válasza:
Lehűti, valamint visszadermed úgy, hogy akár csomós is lehet.
de kinek, kinek ízlése szerint...
7/10 anonim válasza:
Ha valaki sajnál egy bögrét "összekoszolni " annak érdekében, hogy jót egyen, akkor egye hidegen, amit főzött...
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm !!
Én midig langyos tejet szoktam hozzá tenni . de tegnap a szomszéd néni azt mondta ,hogy hídeg tejjel kell csinálni .
2013. márc. 21. 12:14
9/10 anonim válasza:
Akkor semmi gond, Te az arany középút szerint készíted.A jó szomszédnéni , pedig biztosan jót akart, de ne hallgass rá, legalábbis krumplipüré ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!