Mit csináljak vacsira ezekből?
Figyelt kérdés
Van itthon :
Paradicsom
Paprika
Retek
Tejföl
Hagyma
Krumplipüré
Gomba
Krumpli
Szójaszósz
Virsli
Sonka
Fokhagyma
Fűszerek
Lehetőleg olyat ami hamar kész és a gázon kelljen csinálni mert nem jó a sütőnk. :) Kösziii
2013. márc. 19. 15:49
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek bár ennél egy kicsit egyszerűbb ételekre gondoltam
2013. márc. 19. 17:37
12/17 anonim válasza:
Akkor egy nagyvalag saláta a meglévőkből, és semmi cicó:)Az összes zöldet csíkozd fel, bele, sonka, virsli, fűszerek, rá tejföl vagy szója. még a két nyersgombát is belevagdalhatod.
egy szelet pirítóssal jól is fogsz lakni vele.
13/17 anonim válasza:
már nem azért, de vacsira kért ötleteket, nem pedig ebédre. ti vacsira ilyen nehéz ételeket esztek?
15/17 A kérdező kommentje:
Igen sajnos ilyen nehezeket eszünk ha valami felvágottat eszek 7 körül 10-kor már éhes vagyok.
Rántottát csináltam hagymával, gombával és virslivel + a zöldségekből lett saláta a lányom meg megette a krumplipürét tejföllel . Így minden elfogyott :)
2013. márc. 21. 20:28
17/17 anonim válasza:
A kajára már válaszoltak előttem.
Mi baja a sütődnek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!