Lecsós gombát, vagy tejfölös gombapaprikást, esetleg sült virslit burgonyával.
2013. márc. 19. 16:09
3/17 anonim válasza:
Én a hagymát,paradicsomot,retket,paprikát salátának össze vágnám apróra,befűszerezném és egy ksi olivaolajjal, egy kicsit meglocsolnám....
-gombás paprikás nokedli,
-sült krumpli,majonézes fokhagymás szósszal,virslivel abba a tejfölt is használhatod.
2013. márc. 19. 16:13
4/17 anonim válasza:
Akár a sonkát egy kicsit megpiríthatod, s azzal az olajjal öntözöd meg a zöldségsalátát,meg bele a sonka,én szoktam tengerit is beletenni,meg oreganot:)
2013. márc. 19. 16:15
5/17 anonim válasza:
virslis-gombás pörkölt krumplipürével, amire sült, ropogós hagymakarikát szórunk.
hozzá fűzseres padadicsomsaláta.
2013. márc. 19. 16:21
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Minden étel nagyon tetszik de csak 2 fej gombám van. És az nem gombapörkölt :(
2013. márc. 19. 16:30
7/17 anonim válasza:
2 szem gomba?Az mire elég??Csinalj tejfölös sonkas tésztát,vagy üss össze egy kis lecsòt.
2013. márc. 19. 16:38
8/17 anonim válasza:
Tejfölös krumplifőzelék, sült sonkával vagy sültvirslivel.
a zöldekből jó lesz holnap egy saláta, sonkacsíkokkal, kis tejföllel meglocsolva, vagy akár szójaszósszal is lehet.
2 szem gombával és 1 jó nagy fej hagymával 2-3 paprikával és 1-2 db paradicsommal már finom lecsós gombát tudsz csinálni 2 fő részére, hozzá egy kis galuska, vagy főtt burgonya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!