Ha 1:1 arányú marcipántömböt veszek és ahhoz hozzágyúrok még 2 rész porcukrot, úgy tudok belőle 1:3 arányú bevonómarcipánt csinálni?
Figyelt kérdés
Elméletben gondolom működik, de a gyakorlatban is jó lesz? Valaki kipróbálta már?2013. márc. 18. 18:55
2/5 A kérdező kommentje:
ja, köszi, sose voltam jó matekos :) szóval 1 kg 1:1 arányú marcipánhoz 1 kg porcukrot kell hozzágyúrni és akkor 2 kg 1:3 marcipánom lesz
a kérdés továbbra is az, hogy ez a gyakorlatban működik? nem lesz túl lágy, ragacsos, kezelhetetlen stb, bármilyen problémás a dolog?
2013. márc. 18. 19:47
3/5 anonim válasza:
Ha keversz hozzá apránként porcukrot és kiskanalanként tojásfehérjét, akkor "szaporíthatod a marcipánt, de nem a duplájára. Ahhoz már nagyon finomra darált fehérmandulát is keverned kell.
4/5 anonim válasza:
Jobb nem lesz az 1:3 arányú az biztos.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, akkor inkább keresek 1:3-as tömböt
2013. márc. 18. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!