Milyen finom, egyszerűen elkészíthető krémet tegyek két piskóta közé?
Figyelt kérdés
A párom nagyon szereti a sütiket, de most nincs túl sok időm. Azt terveztem, sütök két piskótát, de kellene közé valami finom krém.2009. szept. 15. 08:47
1/9 anonim válasza:
Karamell puding, piskóta tetejére karamell csorgatva...
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Általában,pudingot szoktam, de most valami mást szeretnék. Lekvárt piskótatekercsbe szoktam, de most nem akarom feltekerni.
2009. szept. 15. 09:26
4/9 anonim válasza:
diókrém,gesztenyetöltelék,mákkrém...
5/9 anonim válasza:
én ezt szoktam nagyon finom: veszel 1 nagy doboz hulala habtejszínt,felét felfözöd 15dkg tejcsokival,10dkg vajjal,1cs vaniliás cukorral,10dkg cukorral. Mikor kihült, a hulala másik felét verd fel habnak és keverd össze,hamar kész van,és finom
6/9 A kérdező kommentje:
Hol tudok ilyen tejszínt venni? Ha mégsem kapok, megírnád mekkora mennyiség van benne? Esetleg helyettesítem majd másmilyen tejszínnel.
2009. szept. 15. 13:02
7/9 anonim válasza:
bármelyik boltban van dobozos Hulala habtejszín a tartós tejek felé,de a boltban segítenek kb 5dl van benne ha nincs nagy vegyél 2 kicsit, majd írj,hogy tetszett
8/9 A kérdező kommentje:
Elkészítettem ezt a Hulala habtejszínes krémet, és tényleg nagyon finom!Érdemes kipróbálni! Jó vastagon lehetett a piskóták közé kenni, mert nem túl puha. Azt hiszem, tortában is finom lenne! Köszönöm szépen a receptet!
2009. szept. 24. 14:56
9/9 anonim válasza:
eredetileg ez csoki torta krémje de én inkább piskóta közé raktam: Örülök,hogy tetszett:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!