Bosch Mum4-es, melyiket válasszam a három közül?
3 termék nagyon hasonló.
A húsdarálót biztosan nem használnám, így elég lenne a 4427-es, de mindig megjárom, ha a legolcsóbbat választom.
A 4655-öst sokan választották, tetszik is, de csak meg kellene fizetnem a húsdarálót is, ami benne van.
A 4830-asról valakinek tapasztalata? Arról nem találtam véleményeket, pedig pont elég lenne a tartozékokat tekintve.
Strapabíróak ezek? 1-2 tojást is képesek felverni?
A 48-as széria egy másik modelljével van tapasztalatom, szerintem szuper!
A húsdarálót én a helyedben azért nem zárnám ki, mert egy csomó extrán vásárolható tartozék van, ami arra feltét, sütinyomó, diódaráló, gabonamalom meg még pár. Egyébként nem "fizeted" a húsdarálót, mivel mind a turmix, mind a daráló külön tartozékként 15e körül mozog, de nyilván a cég válogatta össze az alapgép árszínvonala alapján a hozzá járó tartozékokat.
A motorerőben az az 50W különbség nem nagy szám, szóval szerintem a 4655 a nyerő.
Nálunk is a 46-os széria figyel a konyhában.
Elégedettek vagyunk vele. Nagyon.
10 éve is 40 ezer volt, ma is akörül van.
Jó szívvel ajánlom.
(Nálunk a konyhapulton mindig elöl van, állandó használatban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!