Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Bosch Mum4-es, melyiket...

Bosch Mum4-es, melyiket válasszam a három közül?

Figyelt kérdés

[link]

3 termék nagyon hasonló.

A húsdarálót biztosan nem használnám, így elég lenne a 4427-es, de mindig megjárom, ha a legolcsóbbat választom.

A 4655-öst sokan választották, tetszik is, de csak meg kellene fizetnem a húsdarálót is, ami benne van.

A 4830-asról valakinek tapasztalata? Arról nem találtam véleményeket, pedig pont elég lenne a tartozékokat tekintve.

Strapabíróak ezek? 1-2 tojást is képesek felverni?

2013. márc. 11. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a 4830-ashoz hasonló gépem van már 20 éve. Szintén Bosch. Nagyon szeretem. 8-10 tojást is felver, a piskótát is ezzel keverem össze. l kg lisztből dagasztok kelt tésztát. Fél kg vajat is ki lehet vele keverni. Az ára is szerintem megfelelő.
2013. márc. 11. 15:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A 48-as széria egy másik modelljével van tapasztalatom, szerintem szuper!

A húsdarálót én a helyedben azért nem zárnám ki, mert egy csomó extrán vásárolható tartozék van, ami arra feltét, sütinyomó, diódaráló, gabonamalom meg még pár. Egyébként nem "fizeted" a húsdarálót, mivel mind a turmix, mind a daráló külön tartozékként 15e körül mozog, de nyilván a cég válogatta össze az alapgép árszínvonala alapján a hozzá járó tartozékokat.

A motorerőben az az 50W különbség nem nagy szám, szóval szerintem a 4655 a nyerő.

2013. márc. 11. 17:30
 3/3 doboszoli ***** válasza:

Nálunk is a 46-os széria figyel a konyhában.

Elégedettek vagyunk vele. Nagyon.

10 éve is 40 ezer volt, ma is akörül van.

Jó szívvel ajánlom.

(Nálunk a konyhapulton mindig elöl van, állandó használatban.)

2013. márc. 11. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!