Ő feltehetően az a kérdező,(napi 10 kérdés ) aki csak kérdez, de nem válaszol, és nem is értékeli a válaszokat...
amúgy körömpörkölt volt, kiegészítve soványabb hússal, nokedlivel, krumplival (igény szerint ) cékla, és csalamádé.
2013. márc. 9. 19:33
16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom kire gondolsz, nem teszek fel napi 10 kérdést, azért nem válaszoltam, mert egész nap nem voltam gépnél. Nálunk egyébként vadas volt.
2013. márc. 9. 22:17
17/22 anonim válasza:
Tárkonyos raguleves volt, sült nyúl fokhagymával és szalonnával tűzdelve krumplipürével.
Vasárnapra is megfőztem, mert nem érek rá holnap, azaz ma: leves ugyanaz, halat sütöttem sütőben és vaddisznópörköltet főztem (Remélem, jó lesz, sose főztem még, enni se ettünk még, de kaptam 2 kiló pörköltnek való húst). Ahhoz még valamilyen köretet kell kigondolnom.
Úgy gondoltam, sportszeletet készítek desszertnek.
2013. márc. 10. 00:21
18/22 anonim válasza:
Bocsi, megkövetlek, csak célzás volt az illetőre, mert van egy ilyen állandó kérdező, aki arra sem méltatja a válaszadókat, hogy egy kézmozdulattal értékelje a válaszaikat.Mégegyszer elnézést kérek Tőled.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!