Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi (lesz) ma az ebéd?

Mi (lesz) ma az ebéd?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 11:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
pörki, csigatésztával és ubival, süti pedg brownie, nyami. :)
2013. márc. 9. 16:48
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
húsleves, rántott gomba és cukkini, rizs, krumplipüré savanyúval. holnap pizza lesz :)
2013. márc. 9. 17:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Pacal . rántott karaj gomba máj, póréhagymaleves.Madártej krémes mindenféle sütemény bor pezsgő.Zoltán napot tartunk.
2013. márc. 9. 18:14
 14/22 anonim ***** válasza:
rakottkelkáposzta füstölt sajttal, szalonnával:)
2013. márc. 9. 18:32
 15/22 anonim ***** válasza:
34%

Ő feltehetően az a kérdező,(napi 10 kérdés ) aki csak kérdez, de nem válaszol, és nem is értékeli a válaszokat...

amúgy körömpörkölt volt, kiegészítve soványabb hússal, nokedlivel, krumplival (igény szerint ) cékla, és csalamádé.

2013. márc. 9. 19:33
 16/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom kire gondolsz, nem teszek fel napi 10 kérdést, azért nem válaszoltam, mert egész nap nem voltam gépnél. Nálunk egyébként vadas volt.
2013. márc. 9. 22:17
 17/22 anonim ***** válasza:

Tárkonyos raguleves volt, sült nyúl fokhagymával és szalonnával tűzdelve krumplipürével.

Vasárnapra is megfőztem, mert nem érek rá holnap, azaz ma: leves ugyanaz, halat sütöttem sütőben és vaddisznópörköltet főztem (Remélem, jó lesz, sose főztem még, enni se ettünk még, de kaptam 2 kiló pörköltnek való húst). Ahhoz még valamilyen köretet kell kigondolnom.

Úgy gondoltam, sportszeletet készítek desszertnek.

2013. márc. 10. 00:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Bocsi, megkövetlek, csak célzás volt az illetőre, mert van egy ilyen állandó kérdező, aki arra sem méltatja a válaszadókat, hogy egy kézmozdulattal értékelje a válaszaikat.Mégegyszer elnézést kérek Tőled.
2013. márc. 10. 05:22
 19/22 anonim ***** válasza:

Én főztem a legfinomabbat! :-D

Frankfurti leves,Burgonyapüré sajtos-brokkolis rántott csirkecombbal,párolt káposztával,csemegeubival.És desszertnek madártej volt!

2013. márc. 10. 23:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Na persze, minden szentnek maga felé hajlik a keze :))de tényleg finomat főztél.
2013. márc. 11. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!