A sütemény krémekhez vajat vagy rámát szoktatok keverni ha kell a receptben?
Figyelt kérdés
2013. márc. 8. 13:22
1/7 Kései Sirató válasza:
Én mindig vajat használok, finomabb és egészségesebb is.
2/7 anonim válasza:
Csak vajat. Kétség kívül a legjobb.
3/7 anonim válasza:
Én mindig Rama margarinnal sütök mindent.
4/7 anonim válasza:
Én külföldön élek, itt ahol lakom nem is árulnak sütőmargarint, csak a kenyérre kenhető verziót. Itt senki nem süt margarinnal, egyszer megkérdeztem a párom nagymamáját, ő az utolsó, aki hallott ilyesmiről :)
Vajjal sütök én is.
5/7 anonim válasza:
Bár drágább, mint a margarin, de krémekbe vajat.
6/7 Kései Sirató válasza:
A margarin sok nyugati államban be van tiltva, ugyanis egészségtelen és nem sokban különbözik a műanyagtól. Ha kiteszed a napra, megsárgul, de nem létezik olyan penész fajta, amelyik elfogyasztaná.. Legfeljebb az emberek.
7/7 anonim válasza:
A margarin a vegyészeti tudományt felhasználó "élelmiszeripar" egyik remeke. Más célra alkalmatlan, folyékony halmazállapotú (eredetileg növényi) olajokat katalizátor (régebben nikkel, talán ma is) jelenlétében hidrogénezték,, "kémiailag" telítették, aminek következtében szobahőmérsékleten szilárd, tehát a konyhatechnikában könnyeben felhasználható anyagot kaptak. Egyéb kémiai behatások meg adalékok segítenek eladható küllemet varázsolni neki. Azaz a hulladékból aranyat csinálnak..... Hogy mennyi (allergén) nikkel marad benne, az titok... Lehetőleg nem kell használni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!