Meddig állnak el ezek a hűtőben?
Figyelt kérdés
Főtt gombás rizs,sült csirkecomb,ragus zöldséges(répa,borsó,kukorica...) csirkehús,cérnametélttel hús leves.
ezek meddig jók maximum hűtőben?szaguk nincs,de már legalább 3.naposak,meg szabad enni még ezeket,vagy rossz hatása lenne?3 vagy 4 napja esszük a hűtőből.
2013. márc. 6. 12:22
1/6 anonim válasza:
Ma még megeheted ezeket a dolgokat..
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. márc. 6. 12:26
3/6 anonim válasza:
A húsleves szerintem a legneccesebb. Fagyaszthatod is esetleg ha már nem akarjátok enni, de kidobni sem akarod.
4/6 anonim válasza:
Főleg gomba miatt én is azt mondom, hogy tovább már ne várjatok, mindenképpen gyorsan fogyasszátok el.
Éppen most eszem én is a vasárnapi rizibizimaradékot, egy kis majonézzel összekeverve. három napot én is szoktam még adni a vasárnapi maradéknak, de többet nem.
5/6 anonim válasza:
3-4-napig elállnak ezek az ételek. Még megeheted őket!
6/6 anonim válasza:
Mondjuk, ha a csirke-sültből marad holnapra, azt még akkor alaposan átsütve, felfrissítve nyugodt szívvel megenném, de biztosan új körettel, ha mást nem egy-két szem krumplit sütnék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!