Milyen tortát süssek?
Figyelt kérdés
Férjemnek szeretnék 31-ik szülinapjára meglepinek tortát sütni. Eddig csak gyümölcstortát sütöttem, az nagyon megy. Most valami mást szeretnék...sajnos most más ajándékra nem telik:(2009. szept. 12. 21:47
1/12 anonim válasza:
Oroszkrémtortát! :)
Én legalábbis 3 napja azt kaptam a szülinapomra és nagyon ízlett! :)
2/12 anonim válasza:
Keszits valami tojaslikoros vagy ir kavekremes tortat ;)
En baratnomnek rendeltem egy ir kavesat, kiutottem vele az egesz bandat :) nagyon finom volt
3/12 anonim válasza:
csoki. mivel nem vag gyakorlott benne még ez az egyik legegyszerűbben elkészíthető és finom is. :)
4/12 anonim válasza:
Citromos túrótorta? Isteni finom!
Az én férjem is 31éves, ő egyébként folyton a csokitortával nyaggat, egy folytában azt akar süttetni velem, szóval, ha szereti a csokit, annak biztos örülne és tényleg nem olyan bonyolult. Annyi, hogy nálunk a gyümölcsösebb, vagy savanykásabb jobban fogy, mint a csak édes.
5/12 anonim válasza:
Csokitortát! Kezdőnek is sikerül, és mindenki szereti.Túl bonyiba ne fogj, inkább egyszerűt, és a díszítésbe add bele magadat! A diótorta is jó.
6/12 anonim válasza:
Én pont tegnap sütöttem gyümölcsös rizstortát, most az jutott az eszembe legelőszőr a kérdésedre. Nálunk nagyon bejött, akár hová viszek mindenki csak a receptre kíváncsi. És nagyon egyszerű.
7/12 anonim válasza:
Meggyes túrótorta! A lányom imádja, és nagyon egyszerű elkészíteni.
6:29
Én még nem ettem gyümölcsös rizstortát, de örülnék a receptjének:)
10/12 anonim válasza:
1. válaszoló jót mondott, finom az oroszkrém torta, viszont ne rakj bele mazsolát.. fujj :F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!