Hogy süssek jénaiban, hogy ne feketedjen meg a jénai oldala?
Figyelt kérdés
Tejszínes-sajtos csirkehusit sütöttem már két alkalommal is, finom lett nagyon, de a jénai oldala teljesen megbarnult, megfeketedett, égett lett. Vajjal kentem ki az oldalát, mással kellene?2013. márc. 3. 14:53
1/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudsz semmit csinálni . Ha kikened és ha nem akkor is valamiért elszinezödik az oldala ..
2/5 anonim válasza:
ha nem jön le az égés, akkor minőségi üvegedényt kell venni, az nem fog elszíneződni
ha viszont lejön az égés és nem az üveg színeződik el, akkor csak több folyadékra van szükség az edényedben és a zsiradékot cseréld olajra
3/5 anonim válasza:
Sajnos bármivel kened ki, valamennyire mindig odaég az oldalára. maga a zsiradék is és a lecsapódott pára odasül.
viszont jól lehet tisztítani spricnis zsíroldóval, és rá kell segíteni egy kis fémdörzsivel. de a cif is jó, de mindenképpen dörzsölni kell, hogy ha azt akarjuk, hogy csilivili legyen újra.
(ja és ettől megkímélne a mosogatógép, de nekem még nincs ) :/
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem akkor ebbe bele kell törődjek. Most olajjal kentem ki, de ugyanúgy tiszta fekete lett az oldala.
2013. márc. 3. 21:19
5/5 anonim válasza:
Félidőnél én lekapargatom kicsit ami elkezdett barnulni,igy ne feketedik meg.
Miután elfogyott,este engedek bele vizet,másnap simén lemosható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!