Betehető a jénai tál a gázsütőbe?
Ha biztosra akarsz menni, akkor hideg sütőbe tedd a hideg jénait, és lassan-fokozatosan melegedjen a kettő együtt. Amikor a jénait kiveszed, akkor is arra kell vigyázni, nehogy olyan (a tál szempontjából) hideg helyre tedd, hogy attól elcsattanjon: 3-5 cm vastagra összerakott tiszta konyharuhát szoktam az asztalon előkészíteni, és a forró jénait arra teszem. A konyharuhák rögtön felszedik a meleget, a jénai nem csattan el.
Kikenni? Attól függ, mint raktál bele. Ha sütni akarsz valamit benne vagy rakottasat, akkor persze hogy kell valami a benne levő kajának, amiben megsül. Ha főzni akarsz benne, akkor gondolom arra vizet tettél.
Nagyon érdekelne, hogy "jószomszéd" válasza miért 52%-os?
Van valakinek más javaslata????
Vagy csak k@csög módon pontozgatunk?
köszi szépen,
én nem pontoztam amúgy le :D
Köszi!
Jólesik, amit írsz, de olyan sokszor kapok szerintem indokolatlan kritikát, hogy szinte már fel sem veszem.
De még egyszer kösz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!