Szerintetek elég ha csak kivajaztam a jénai tálat a rizskoch-nak? Ugye nem fog megégni vagy ilyesmi?
Figyelt kérdés
elfelejetettem zsemlemorzsát v lisztet szórni alá..lesz ettől valami baja ?2012. okt. 23. 12:58
1/5 anonim válasza:
Már biztos megsütötted és tudod a választ:) A zsemlemorzsa azt segíti, hogy ne ragadjon bele az edénybe.
2/5 anonim válasza:
... no meg, hogy legyen a külsejének egy "kérge", tartása.
De valóban, zsemlemorzsa nélkül milyen lett????
3/5 A kérdező kommentje:
ezt már sose tudjuk meg mert inkább kiszedtem a jénaiból az egészet és újra kivajaztam és kiliszteztem az alját :D féltem hogy odaég. :D
2012. okt. 23. 14:18
4/5 anonim válasza:
A kis ravasz! De esze az van! :)))))
5/5 anonim válasza:
A zsemlemorzsa azért jobb, mert az már sült, így nem érezni lisztes ízt a süti külsején.de liszttel szórás is megfelelő, ha nincs morzsa. és a morzs nem is jó mindenhez, pl a gyüm.torta formán nem tapad meg a bordákon. ott marad a liszt.a felesleges lisztet egy finom kis ecsettel le szoktam söpörni a süti hátuljáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!