100 gramm nyers husi (sovány) jó szárazra sütés után nagyjából hány grammot nyomhat?
Figyelt kérdés
Kellene az étrendemhez, és én ész, totál elfelejtettem megmérni nyersen. Kb. úgy a 70 százaléka lehet megsütve vagy kevesebb?2013. márc. 3. 13:41
1/5 YourDestiny válasza:
Mivel a hús (általában) 70-75 százaléka víz, így nagyjából 30 grammot.
2/5 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam. Isten király, akkor minden ok! :)
2013. márc. 4. 01:14
3/5 anonim válasza:
Azért, azt kalkuláld be, hogy a kalória és egyéb értékeket 100 gram nyers alapanyagra adják meg. tehát, ha felére is megy össze, a kalóriatartalma ugyanannyi marad. (sajnos ) a kalória nem száll el :)
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem a fehérje a fontos, az meg csak minimális mennyiségben száll el. Nem megy a vízzel :)
2013. márc. 4. 12:33
5/5 anonim válasza:
Ez így igaz, akkor gond egy szál sem :)Kitartást !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!