Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » 100 gramm nyers husi (sovány)...

100 gramm nyers husi (sovány) jó szárazra sütés után nagyjából hány grammot nyomhat?

Figyelt kérdés
Kellene az étrendemhez, és én ész, totál elfelejtettem megmérni nyersen. Kb. úgy a 70 százaléka lehet megsütve vagy kevesebb?

2013. márc. 3. 13:41
 1/5 YourDestiny válasza:
Mivel a hús (általában) 70-75 százaléka víz, így nagyjából 30 grammot.
2013. márc. 4. 00:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Erre nem is gondoltam. Isten király, akkor minden ok! :)
2013. márc. 4. 01:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, azt kalkuláld be, hogy a kalória és egyéb értékeket 100 gram nyers alapanyagra adják meg. tehát, ha felére is megy össze, a kalóriatartalma ugyanannyi marad. (sajnos ) a kalória nem száll el :)
2013. márc. 4. 08:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem a fehérje a fontos, az meg csak minimális mennyiségben száll el. Nem megy a vízzel :)
2013. márc. 4. 12:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez így igaz, akkor gond egy szál sem :)Kitartást !:)
2013. márc. 4. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!