Keresek egy receptet de csak képet láttam róla, nagyon egyszerűnek látszik. Mi lehet ez?
Hát igazából a sima virsli szerintem szétfő mire elkészül a tészta. Én biztos lecsókolbásszal (esetleg szafaládéval, krinolinnal) csinálnám és csili con carne vagy csilis bab alapot főznék hozzá. Nekem csak ezeket szeretem. :D
De eltudom képzelni sajtszósszal, bolognai, milánói-val is. Ha sikerül olyan tésztát kifogni amiben nincs tojás (szerintem ez a gagyi féle olcsóbb) azzal meg lehet próbálni a virslit is.
Nem ismerem ezt a receptet, de nagyon különleges lehet, pláne, ha meglepinek szánjuk. a virsliben és sem bíznék, de egy jóféle debreceni talán beválna. de mivel ez elég főszeres, én egy tejfölös gombamártást tennék mellé, de egy lecsós melléklettel is el tudom képzelni.
a csilisbab is jó ötlet.
itt, most az ötletes látványon a hangsúly, legalábbis azt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!