Mondanátok pogácsa receptet, amibe nem kell tejföl?
Figyelt kérdés
nincs se joghurt, se tejföl, se kefír, se túró itthon, csak tej, 10 dkg sajt, élesztő, liszt, zsír. Van valakinek ilyen receptje?2013. febr. 21. 11:16
1/4 anonim válasza:
Itt vannak ilyen receptek, válogass belőlük.
(Bocsi én nem szoktam sütni, ez is a fogyókúrám része!)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi, találtam is egyet, remélem jó lesz. Én sem magamnak sütöm, hanem a gyerekeknek. :) Mindig kapok zsírt és nem győzöm elhasználni.
2013. febr. 21. 12:00
3/4 anonim válasza:
ha még nem késő itt egy jó ropogós pogácsa recept. rúdnak , vagy kockára vágva is finom.
30 deka liszt, 20 deka zsír, 10 deka reszelt sajt, 6 ek. hidegvíz, 1 ek. 10 %-os ecet, só kb egy kávéskanál, de ez ízlés szerinti.
a hozzávalókat összegyúrjuk, fél órát pihentetjük, majd kinyújtva kiszaggatjuk. ha van tojás lekenjük vele, ha nincs egy kis tejjel, megszórjuk köménnyel, szezámmal vagy reszelt sajttal.
forró sütőben aranysárgára sütjük. kb 25 perc.
az ecettől szépen megemelkedik. sokáig friss , ropogós marad.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi, elmentettem, jó lesz legközelebbre. :)
2013. febr. 21. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!