Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A bárány melyik részéből...

A bárány melyik részéből készítik a gyros-t?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 18:43
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]


Jó kérdés!

Az elejét elolvastam, de ott sem írja, csak azt, hogy bárány.

De nézelődj ezen az oldalon, talán ha megtalálod az eredeti gyros-receptet, talán.

Ha mégsem, akkor az azt jelenti, hogy mindegy, hogy lapocka, vagy comb, esetleg a bárány más részét csíkozod-e fel a nyárshoz.

2013. febr. 21. 09:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

A sima gyros receptnél csak annyit ír, hogy a szeleteket ki kell klopfolni, pácolni ...


[link]


Ennél írja, hogy lapocka-húsból csinálja.

De gondolom, hogy combból is jó, hiszen az a része minden állatnak finomabb, a lapocka-rész mindig inasabb, izmosabb, mint a comb.


Egészen ráéheztem!

Majd írd meg, ha megcsináltad, milyen lett!

2013. febr. 21. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!