A bárány melyik részéből készítik a gyros-t?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 18:43
1/2 anonim válasza:
Jó kérdés!
Az elejét elolvastam, de ott sem írja, csak azt, hogy bárány.
De nézelődj ezen az oldalon, talán ha megtalálod az eredeti gyros-receptet, talán.
Ha mégsem, akkor az azt jelenti, hogy mindegy, hogy lapocka, vagy comb, esetleg a bárány más részét csíkozod-e fel a nyárshoz.
2/2 anonim válasza:
1-es vagyok!
A sima gyros receptnél csak annyit ír, hogy a szeleteket ki kell klopfolni, pácolni ...
Ennél írja, hogy lapocka-húsból csinálja.
De gondolom, hogy combból is jó, hiszen az a része minden állatnak finomabb, a lapocka-rész mindig inasabb, izmosabb, mint a comb.
Egészen ráéheztem!
Majd írd meg, ha megcsináltad, milyen lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!