Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből készülhet az olyan...

Miből készülhet az olyan káposztás batyú tésztája ami aznap még finom ropogós másnap meg már megkeményedik?

Figyelt kérdés
2009. szept. 8. 15:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Kevés zsíradékot tettek bele és/vagy rosszul tárolták.
2019. jún. 25. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!