Ti a paradicsomlevesből a hagymát megeszitek, vagy kiszeditek?
Paradicsom levesbe, mártásba én sem főzök hagymát. Egyébként amibe főzök, ott azt én is megeszem, mert szeretem.
Vasárnap főztem resztelt májat, ki is töröltem a hagymát+zöldpaprikát a szaftjával az utolsó szemig. A héten akarok főzni lecsót, azt sem tudom elképzelni hagyma nélkül.
Ha már belefőzöm valamibe, akkor azt azért teszem, hogy meg is egyem.
Én is mindig rakok bele hagymát! Ha nagyobb fejet teszek bele akkor félbe vágom, ha kisebb fejet teszek bele akkor egyben hagyom. De a végén mindig megeszem a hagymát is belőle! Én meg inkább azt hallottam ritkán, hogy nem tesznek bele.
Eddig neten, ismerősök, recept könyvekben, recept újságokban is mindig azt írják, hogy tesznek bele hagymát.
Álláspontom:
Minden nem édes főzeléket, zöldséglevest dinsztelt, és visszafőzött hagymán indítok. Ergo: megesszük.
Én meg nem tudnám enni a főtt hagymát, uram atyááám:-O
De érdekes, mert a párom is iszonyodik a főt hagymától...nem is ismerek olyan embert, aki szereti a főtt hagymát....:D
A nyers hagymával más a helyzet:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!