Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen zsiradékokat tartasz...

Milyen zsiradékokat tartasz otthon? Zsir stb?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 17:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon nem eszek zsírt, persze van itthon kb 2 kiló disznózsír, meg kacsazsír amit a boltban lehet kapni, azt csak a barátnőm eszi, szereti az ilyeneket.

Meg ha esetleg egy egész csirkét sütök annak is leszoktam szűrni a zsírját egy kis tepsibe aztán a barátnőm elmajszolgatja. Én nagyon nem eszek zsírt részben a kövérségem miatt, részben mert annyira nem vagyok oda érte.

Mi csak nagyon ritkán használunk zsírt főzéshez is, tehát ezért nem is kértem túl sok disznózsírt a szüleimtől, mert ez a két kilónyi bőven elég majdnem fél évig, utána meg jön a másik adag.

2013. febr. 18. 18:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Olaj,zsír,margarin és vaj is van éppen.
2013. febr. 18. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Csak zsírral főzök. Olajat csak akkor használok, ha valamit bő zsiradékban kell sütni, vagy salátákhoz. Margarin, vagy néha van van itthon.
2013. febr. 18. 18:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Mi csak mangalicazsírral főzünk sütünk úgy 90 % ban. Egészségesebb mint az olaj, és nem hízunk. :)
2013. febr. 18. 18:18
 5/11 doboszoli ***** válasza:

"..és nem hízunk.."

hehe...

Nálunk zsír és vaj a módi.

2013. febr. 18. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Zsírral főzök (disznó vagy valami szárnyas kisütött zsírjával) vajjal sütök ( de tésztagyúrásba belefér 1-1 kocka ráma is, de a krém az mindig tehénvajas )olaj= halat olajban sütök, mert "gazdaságosabb", és talán ropogósabbra sül benne (ezt is csak horgásztársak ajánlására )olivát egyes salátákhoz, amihez kifejezetten illik.
2013. febr. 18. 18:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Margarin,vaj,olaj(napraforgó,olíva,mogyoró).

Zsírt nem használunk.

2013. febr. 18. 19:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Libazsir, disznózsir, húslevesröl leszedett marha- illetve tyúkzsit (ez utóbbi kettö igen jó levesek izesitésére, a zöldséget ebben piritom át, igy fölösleges leveskockát használni hozzá), napraforgóolaj, olivaolaj, tökmagolaj (ezt csak salátákra használom), vaj.
2013. febr. 18. 21:15
 9/11 anonim válasza:
Olívaolajat és kokuszzsirt. Utóbbi kb 24 fok felett olajja válik. Nagyon egészséges, finom, és nemrég literes zacskóban elég olcsón is kaptam. Margarint csak suteshez, enni vajat veszek.
2013. febr. 19. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
CSak olajat használok.Ehhez szoktam hozza.Disznot meg egyaltalan nem.fogyasztunk.Semmilyen.formajaban(sem hus,sem zsir)
2013. febr. 19. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!