Hogyan csináljak Milka csokiból csokimázat?
Figyelt kérdés
2009. szept. 7. 23:09
1/6 anonim válasza:
Gőz felé egy fém edényt, abba beletördelni a csokit, megvárni, míg megolvad, kis vajat vagy olajat hozzá, jól kikeverni, és mehet is a sütire. Be a hűtőbe, és kivárni a szilárdulást.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. szept. 7. 23:30
3/6 anonim válasza:
pici tejet is tehetsz hozzá, és a legfinomab akkor, ha keserűcsokiból olvasztod, és adsz hozzá egy kanál cukrot
4/6 anonim válasza:
Én is a keserű csokit tudnám ajánlani (mondjuk Katica, az tuti jó), ha tejes csokiból csinálod kicsit nugátos lesz az íze, nekem a másik jobban ízlik. :)
5/6 anonim válasza:
Sokkal finomabb étcsokiból vagy kifejezetten tortabevonóból. Én mindig teszek hozzá egy kis vajat vagy Ramat is, sokkal fényesebb lesz. Ha netán maradék tejcsokit vagy nyulat vagy mikulást használok fel, akkor plusz kakóport is teszek bele, esetleg rumaromát. Ha szabad ide ilyet írni: a legjobb amúgy a Lidl-ben kapható Kuvertüre nevezetű bevonó, enni is finom és mázra meg kitűnő. Kb. 240 Ft egy tábla.
6/6 anonim válasza:
Minél minőségibb keserűcsokit használsz alapnak, annál finomabb lesz.
a bevonóknak nevezett trutyikat csak végszükség esetén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!