Hány dkg Rámát használtok csokimázba, ha cukrászati vagy táblás /10 dkg/csokiból készítitek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 18:20
1/3 anonim válasza:
Hát.... Így még nem csináltam, de max. 5-öt.
De van egy jobb ötletem: 10dkg vaj (vajvaj, nem margarin) + 3 ek cukor, felmelegíted, hozzáraksz 1 ek tejet. Mikor forr, leveszed a tűzről és belekevered a 2 ek keserű kakaóport.(nehogy visszatedd a tűzre, vagy melegítés közben rakd bele, mert takony lesz belőle)
Finom, nem túl édes, fényes, szép.
Nekem bevált. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm ki fogom próbálni csakhogy ezt a cukrászati csokilapokat kaptam el kellene használnom.....
2011. ápr. 29. 19:59
3/3 anonim válasza:
Semennyit, mert étolajat teszek bele. A cukrászati anyaghányada 1,8kg csokihoz 2dl étolaj.
Itthon nem méregetem, csak szemre készítem. Akkor jó a csoki, ha szép fényes és bevonja rendesen a kanalat.
(egy cukrász)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!