Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha olcsóbb lenne több gyümölcs...

Ha olcsóbb lenne több gyümölcsöt és zöldséget ennél mint most?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:

igen/nem

ez nem kérdés :(

2013. febr. 17. 11:33
 2/8 tetro ***** válasza:
egy kiló alma 300 Ft. majdnem olcsóbb mint a kenyér.
2013. febr. 17. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:
igen de egy kiló almáért 300forint? nagyon sok. egy negyed kiló eper 300? ugyan már
2013. febr. 17. 11:51
 4/8 tetro ***** válasza:
nem tudom. egy liter tej is 300 Ft, hús 1500 körül... egy normális kenyér legalább 300. ehhez képest szerintem nem drága az alma...
2013. febr. 17. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Én ugyanannyit vennék, mert igy is megveszek mindent, amire szükség van. Ételen nem spórolok. Műkörmös, fodrász, kozmetikus tőlem éhen halna, de élelmiszerben igényes vagyok! Ezt kiterjesztem az egész családomra. Egyébként ugyanolyan ápolt vagyok mint a kolleganőim, csak magam ápolom ingyen.
2013. febr. 17. 11:59
 6/8 anonim ***** válasza:

#2, nem lehet összehasonlítani a kettőt. Az egyik a párom 3 nap jóllakásának a főszereplője, a másik egy akár együltő helyben megehető vitaminos majdnemital nass :D

Az alma amúgyis rém drága, pedig nem a termelő kapja a pénz zömét... Na az gáz.

A válaszom a kérdésre... Nem nagyon. Valamivel talán, de rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszem, mert szükségem van rá. Mindennap (természetesen nyers) gyümölcs, mindennap (lehetőleg többször) nyers zöldség, enélkül nagyon morc lennék. Főleg most februárban. Kell, elementárisan vágyom rá, a szomjúság lehetne ilyen fél-egy nap után.

2013. febr. 17. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Számomra egyértelműen igen a válasz. Külföldön tanulok, ösztöndíjjal amiből viszont alig marad a szállás kifizetése után, így eléggé spórolós vagyok mindenen. Itt minden jóval drágább mint otthon, de az éghajlat miatt a friss zöldség-gyümölcs még inkább :( Vagyok olyan szerencsés, hogy a szüleim segítenének, de nem szeretném rájuk terhelni a kalandvágyom árát:)
2013. febr. 17. 14:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Gyümölcsöt nagyon nagyon sokat eszek-most alma 200ft kilója a narancs pedig 189kilója ezekből veszek, de ennyi elég is többet nem vennék

de a zöldséget szinte nem nagyom eszek frisset

szendvicsbe van hogy veszek paprikát vagy kígyóuborkát de most már 3 hete nem vettem mert már megdrágultak

eddig a savaynúkáposzta 200ft volt most már 300ft így abból is kevesebbet veszek

OFF:

én az almát nagyon sokallom

A mi Országunk alma termelésről volt híres és akkor az hogy egy kilo alma 200-sőt van a starkin 600 azért az már túlzás, mindig minket szorítanak meg, tőlünk vesznek el minden kis juttatást és mindent horror árra emelnek fel! MEddig tűrjük vajon még? Meddig véges a magyar ember türelme és pénztárcája???

Egy fiatal házaspár aki szeretne bevállalni egy gyermeket és TISZTESSÉGESEN felneveleni lehetettlen!! Sajtá kocsiról meg lakásról almodni ami nem hitelből lett véve egyszerűen lehetettlen!

2013. febr. 17. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!