Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pástétom vadász módra recept?

Pástétom vadász módra recept?

Figyelt kérdés
FONTOS LENNE köszi :)
2013. febr. 16. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek között nincs véletlen, amit keresel?

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 16. 17:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy mit takar a vadász módra?

Szerintem, hogy gomba is kerül bele.

Megdinsztelsz egy hagymát. Meghinted pirospaprikával. Bele a kockára vágott hús. Ízesítheted zöldpaprikával, paradicsommal, borssal. No és gomba is kerül bele. Ha puha a hús, teljesen lesütöd zsírjáig. Ledarálod. Én szoktam 2-3 főtt tojást is tenni bele. S a darált húst-tojást kipépesíted mixerrel. Vizezett formákba rendezed, egy éjszakára hűtőbe teszed, s másnap a formákból tányérokra borítod a kis halmokat. Még inkább vadász, ha kis sárgarépát is főzöl a húsban. De a májat is eltűri. És valami bogyós gyümölcsből/szeder, áfonya/ mártást teszel mellé. A pástétomba isteni 1-2 kupica konyak is. Vadásszal még nem etettem, de mindenki másnak ízlett.

2013. febr. 16. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!