Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van olyan CSOKIS torta recept,...

Van olyan CSOKIS torta recept, aminek az alapja "Brownie"?

Figyelt kérdés

A páromnak most lesz a születésnapja és nagyon szereti a csokit, minden mennyiségben. Arra gondoltam a brownie kitűnő "alap" lenne?

Vagy esetleg valami más kipróbált finom csoki torta recept?

2013. febr. 11. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Francia csokitorta. Igaz, még nem próbáltam, de a TV-ben láttam az elkészítését, és hát nagyon guszta lett a végén. Ilyen jó lágy, csokis...

Linkelek 2 féle receptet is:

[link]

[link]

2013. febr. 11. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi, az utolsó szimpatikus, csak kicsit "keveslem" a lisztet...

Vajon jól sikerülne elsőre? :-S

2013. febr. 11. 21:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor én keveslem a lisztet (vagy pl cukrot vagy a tejet) akkor nyugodt lelkiismerettel teszek még hozzá. Ha úgy látod jónak, tegyél még bele 1-2 kanállal, én mondjuk max ennyit tennék még bele. Bár azt lehet olvasni a "Tipp" résznél, hogy ennek az a lényege, hogy pudingszerű legyen, nem pedig olyan, mint egy sima kakaós piskóta.
2013. febr. 12. 17:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Éppen pudingszerűvé nem szeretném, hogy legyen "torta formája". Valószínűleg teszek még hozzá egy kis lisztet...bár kicsit félek, hogy tippadt lesz...
2013. febr. 12. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!