Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek gáz masnitésztából...

Szerintetek gáz masnitésztából grízes tésztát főzni?

Figyelt kérdés
Tegnap későn értem haza és nagyon éhes voltam, de nem volt itthon semmi (se kenyér, se tejföl, se főtt kaja, semmi). Ezért főztem magamnak grízes tésztát masniból, mert gyorsan kész van meg amúgy is szeretem és ahhoz volt tészta is, gríz is meg lekvár is. Ma a maradékot hoztam ebédre... A kolleginák meg itt röhögnek rajtam, hogy azt nem masniból kell főzni (mintha nem tudnám). Ízre tulajdonképpen ugyanolyan, mintha metéltből lenne.
2013. febr. 14. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szükség törvényt bont. Jellemző a kollégákra a viselkedésük!

Én azt mondtam volna: jé, erre nem is gondoltam volna. Te kreatív vagy, s örülj neki!

2013. febr. 14. 12:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz :D Ne tudd meg, én milyen tésztákból készítettem mindenfélét :D
2013. febr. 14. 12:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem gáz : Még mutatos is :

A kollégáknak nincs semmi szép érzéke ???? !!!

2013. febr. 14. 12:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi, megnyugtattatok. Nem hagyom, hogy elcsesszék a napomat. Amúgy szerintem is szebb így, mint metéltből. Ennél nagyobb bajom ne legyen.
2013. febr. 14. 12:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz !!! szükség törvényt bont :

A kollégákra ne is hallgas :

Rajtam 2 hete azon élcelödtek ,hogy a megmaradt rántott húst zsemlében saláta levélel majonézzel vittem ebédre :

Majd elmondtam ,hogy a vasút állomásokon az ilyen szendokért nem kevés pénzt kérnek . 1 hete kolléga nőm valami hasonló szendvicset hozzott : Ki tudja ,hogy otthon titokba nem e utánoznak..

2013. febr. 14. 12:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Hm, pedig a rántott húsos szendvics a szendvicsek királya! :)
2013. febr. 14. 12:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Na ugye, 12:41-es. Először fintorognak, aztán mindegyik megcsinálja otthon, s a sikert meg bezsebelik az ötletességükért:))
2013. febr. 14. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz.

Nekem is voltak már hasonló kreációim,szükség okozta alapon,főleg fősulis koromban.

Pl krumplistészta kis kagylóból.Jó volt ám,főként,hogy nem üres hassal ültem ott délután.:)

2013. febr. 14. 13:21
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is főztem már csavart tésztából krumplistésztát. még mutatós is lett.

szóval nem kell a kőbevésett szokásokhoz ragaszkodni. a kollegináknak meg toll a fülükbe...:)

2013. febr. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!