1/7 anonim válasza:
Régebben borsodót szoktam készíteni, amit az akkori férjem imádott. /nem ezért váltunk el.../
2/7 A kérdező kommentje:
A borsodót én is szeretem, főleg sonkás tésztával, de ez most borleves, most találtam rá és érdekelne milyen lehet :)
2013. febr. 13. 21:24
4/7 anonim válasza:
Én ettem, de nekem nem igazán ízlett, az legalábbis. Túl erős, fűszeres íze volt. Ha kicsit enyhébb, hígabb íze lett volna, akkor jobban ízlett volna. De pár kanállal így is lecsúszott azért.
5/7 anonim válasza:
Mi karácsonykor gyakran esszük. De ebből is több fajta van, amit anyukám főz, az nagyon finom. Azt hiszem, tojássárgájával sűríti be vagy ilyesmi. Nem kell agyonfűszerezni, nyilvánvalóan az ember olyanra csinálja, ami megfelel az ízlésének.
6/7 anonim válasza:
A valódi borsodóba nics semmilyen hús. Alapanyaga a fehér bor és a tojás sárgája. El ne rontsd valami butasággal!
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, ki akart a borsodóba húst tenni? Én csak annyit mondtam, hogy sonkás tészta mellé szoktam enni :)
2013. febr. 15. 21:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!