Kóstoltátok mar valamilyen állat nemi szervét? Pl bikatöke vagy ilyenek.
Konkrétan a nemi szervét? Nos azt nem.(pl. lóf.sz)
Ám ettem már bika, sertés, birka, kakas, pulykaherét, ami nagyon ízlett. Az első hárommal jól is lehet lakni.
Bikatökét még nem ettem, de disznó, kakas, pulyka jöhet, nagyon finomak.
de olyan jó a kérdés, hogy biztos lesz 1-2 poénos válasz is, mint dz-é...:))jót derültem reggel rajta.
Eggyel mindjárt szolgálok én is, ha nem untatom a kedves publikumot:)
a férjem a 70-80-as években export nád felvásárlással foglalkozott, így járták az országot, az alföldi tanyákat is (a szikes tavak mellett jó minőségű nád volt.)
egyszer mentek a vállalati Polskival egy ilyen tanyára,mire kiszálltak a kocsiból elibük vezették a tehenet... azt hitték az inszeminátor érkezett:))
aztán hamar tisztázták a dolgot,mire a férjem odaszólt a tehénnek "Bocs Bimbó én nádat nézni jöttem, ne a te ...nádat"
Kösz mindenkinek a válaszokat! Doboszoli tudtommal a here is nemiszerv nemcsak a f@sz hamár itt tartunk :DDD
Utolso én ezta tehenes poént nemértem :)
jajj szivem, hogy magyarázzam el nő létemre:))azt mondta a tehénnek, hogy nádat jöttünk nézni, nem te a p.nádat, amikor eléje vezették a tehenet...:))azt hitték, hogy a férjem a mesterséges megtermékenyítő. ennél jobban nem tudom körülírni:)))
remélem van aki elsőre megértette:)ha nem akkor bocs mindenkitől.
még el is tévesztettem lányos zavaromban a szórendet...
szóval a Bimbónak mondta, hogy " nem a te p*nádat"
Bika töke pörköltet. Nagyon izlett :
Kakas here és a pulyka here pörkölt az egyik nagy kedvencem ::
Írországban a kocsmákban úgy nyelik a sült birkaherét, mint kacsa a nokedlit. még versenyeznek is,egy táblán húzzák a strigulákat, hogy ki hány birkaherét nyomott már le:))
amúgy még nem volt szerencsém enni belőle, de ami késik, nem múlik:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!