Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kóstoltátok mar valamilyen...

Kóstoltátok mar valamilyen állat nemi szervét? Pl bikatöke vagy ilyenek.

Figyelt kérdés
Ha igen hogy ízlett?
2011. dec. 3. 23:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen!

Kakashere, és nagyon finom.

2011. dec. 4. 00:15
 2/8 doboszoli ***** válasza:
100%

Konkrétan a nemi szervét? Nos azt nem.(pl. lóf.sz)

Ám ettem már bika, sertés, birka, kakas, pulykaherét, ami nagyon ízlett. Az első hárommal jól is lehet lakni.

2011. dec. 4. 05:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Bikatökét még nem ettem, de disznó, kakas, pulyka jöhet, nagyon finomak.

de olyan jó a kérdés, hogy biztos lesz 1-2 poénos válasz is, mint dz-é...:))jót derültem reggel rajta.

Eggyel mindjárt szolgálok én is, ha nem untatom a kedves publikumot:)

a férjem a 70-80-as években export nád felvásárlással foglalkozott, így járták az országot, az alföldi tanyákat is (a szikes tavak mellett jó minőségű nád volt.)

egyszer mentek a vállalati Polskival egy ilyen tanyára,mire kiszálltak a kocsiból elibük vezették a tehenet... azt hitték az inszeminátor érkezett:))

aztán hamar tisztázták a dolgot,mire a férjem odaszólt a tehénnek "Bocs Bimbó én nádat nézni jöttem, ne a te ...nádat"

2011. dec. 4. 07:53
 4/8 A kérdező kommentje:

Kösz mindenkinek a válaszokat! Doboszoli tudtommal a here is nemiszerv nemcsak a f@sz hamár itt tartunk :DDD

Utolso én ezta tehenes poént nemértem :)

2011. dec. 4. 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:

jajj szivem, hogy magyarázzam el nő létemre:))azt mondta a tehénnek, hogy nádat jöttünk nézni, nem te a p.nádat, amikor eléje vezették a tehenet...:))azt hitték, hogy a férjem a mesterséges megtermékenyítő. ennél jobban nem tudom körülírni:)))

remélem van aki elsőre megértette:)ha nem akkor bocs mindenkitől.

2011. dec. 4. 11:36
 6/8 anonim ***** válasza:

még el is tévesztettem lányos zavaromban a szórendet...

szóval a Bimbónak mondta, hogy " nem a te p*nádat"

2011. dec. 4. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Bika töke pörköltet. Nagyon izlett :

Kakas here és a pulyka here pörkölt az egyik nagy kedvencem ::

2011. dec. 4. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Írországban a kocsmákban úgy nyelik a sült birkaherét, mint kacsa a nokedlit. még versenyeznek is,egy táblán húzzák a strigulákat, hogy ki hány birkaherét nyomott már le:))

amúgy még nem volt szerencsém enni belőle, de ami késik, nem múlik:))

2011. dec. 4. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!