Minden nap esztek fött ételt?
igen mindennap eszek főtt ételt és figyelek hogy változatos is legyen a családom számára
én nagyon szeretek főzni, nekem egy kikapcsolódást jelent és ha nincs sok időm akkor is megoldom, csak a gyerekek is besígetenek-krumplipucolás, répahámozás stb, és akkor előbb megy ők 12, 15 évesek szóval már nagyobbak, ők is szeretnek sürögni a konyhábam, együtt sütünk sütit is közben megbeszéljük kivel mi történt majd együtt is eszünk amikor elkészült, így felelősségteljesebbek is lesznek, látják hogy mennyi idő, energia és pénz egy egy étel megcsinálása, jobban értékelik, nem hagyják ott, dobják ki ha nekik nem tetszik, max nem szednek ki belőle, szerintem ez fontos nagyon
ha nincs sok időm, akkor is szoktam figyelni arra hogy konzervből egy gors paradicsomleves és bolognai, vagy krumplistészta kerüljön az azstalra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!