Akiknél nincs gyerek, minden nap esztek főtt ételt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 12:42
2/11 doboszoli válasza:
Nem tudom, a 27 éves (egyik) lánykám velünk lakik, (tehát, hogy gyerek-e még) de a válaszom IGEN.
3/11 anonim válasza:
Igen. Ügyelek rá, hogy egészséges ételt együnk és mindig legyen mellé piaci, igazi magyar zöldségekből készült saláta, vagy savanyúság. A páromnak különösen fontos, hogy elegendő fehérjét, szénhidrátot és vitaminokat vigyen be a szervezetébe, mert fizikai munkát végez kint a hidegben.
5/11 anonim válasza:
Igen. Egyébként mi nagyon ritkán eszünk hideget (pl szendvics, nasik).
Amúgy végre egy háziasszony, aki ügyel arra is, hogy az étel ne csak laktató legyen, de egészséges is! Ügyesen csinálod, 3-as válaszoló. :)
6/11 anonim válasza:
Nálam is van minden nap főtt étel, az egy más dolog, hogy esetleg nem főzök minden nap. De ha úgy adódik, hogy ebédre csak száraz van, akkor vacsira már nagyon-nagyon igénylem a főtt kaját.
7/11 anonim válasza:
hmmm.ez az amit nem hiszek el, max ha munkanélküli és van ideje főzni.
8/11 anonim válasza:
Tévedsz utolsó, korábban kell kelni, ennyi. Sőt én mindennap munka után megyek tornázni, vagy spinracingre, és emellett még házimunkára is van időm. Ma reggel pl. főztem, takarítottam és kimostam.
9/11 anonim válasza:
Nekem három kis gyermekem van és dolgozok mellette és jut időm főzni, mosni . Be kell tudni osztani az időt, mert muszáj, nem mondhatom a 3 éves lányaimnak azt, hogy ma is vajas kenyér van felvágottal !
10/11 A kérdező kommentje:
Látom nem sikerült felfognod h kihez szólt a kérdés... Komolyan, néha olyan buta emberekbe futok bele itt... agyam eldobom.
2013. febr. 14. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!