Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen krém legyen a muffinon?

Milyen krém legyen a muffinon?

Figyelt kérdés
Páromnak Valentin napra muffint készítek, aminek a közepébe egy szív van, mindenféleképpen valami rózsaszín krém kellene a tetejére, mint a tejszínhab. Amit miután kisült rá tudom nyomni, de nem tejszínhab, mert az nem rózsaszín, és házit szeretnék. Mit ajánlotok?? :)
2013. febr. 5. 19:42
 1/3 A kérdező kommentje:

Itt egy link róla: [link]

mindent leír, csak a tetejére a krémet nem. :s

2013. febr. 5. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Mascarponét szinez meg kevés meggylével ,vagy eperszörppel
2013. febr. 5. 19:46
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Én rengeteg muffin-on túl vagyok már de a krém alapja nekem mindig is a régi maradt mert nagyon egyszerű,gyors és finom.

Ez egy nagyon nagy adaghoz elegendő: 3 csomag pudingpor ( a te muffin-odhoz puncs vagy eper), 1 L tej, margarin( nem feltétlen szükséges RAMA), porcukor, esetleg ételszínezék vagy szörp(piros).

Elkészítés: Felfőzzük a pudingot ( természetesen kristálycukorral), majd hagyjuk teljesen kihűlni(dermedésig hogy jéghideg legyen) eközben a szoba hőmérsékletű vajat ( 20-25dkg-ot) elkeverünk porcukorral ( ízlés szerint de kb: 30-40dkg-al). Ha kihűlt a puding hozzáadjuk fokozatosan a porcukros vajat és kikeverjük robotgéppel. Simára keverjük ha nem elég rózsaszín-piros színezzük szörpel vagy ételszínezékkel( az ételszínezékből nagyon kevés kell hozzá).

A krémhez adható még mascarpone sajt is a karakteresebb ízért.

Remélem segítettem.

2013. febr. 6. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!