Milyen krém legyen a muffinon?
Szia.
Én rengeteg muffin-on túl vagyok már de a krém alapja nekem mindig is a régi maradt mert nagyon egyszerű,gyors és finom.
Ez egy nagyon nagy adaghoz elegendő: 3 csomag pudingpor ( a te muffin-odhoz puncs vagy eper), 1 L tej, margarin( nem feltétlen szükséges RAMA), porcukor, esetleg ételszínezék vagy szörp(piros).
Elkészítés: Felfőzzük a pudingot ( természetesen kristálycukorral), majd hagyjuk teljesen kihűlni(dermedésig hogy jéghideg legyen) eközben a szoba hőmérsékletű vajat ( 20-25dkg-ot) elkeverünk porcukorral ( ízlés szerint de kb: 30-40dkg-al). Ha kihűlt a puding hozzáadjuk fokozatosan a porcukros vajat és kikeverjük robotgéppel. Simára keverjük ha nem elég rózsaszín-piros színezzük szörpel vagy ételszínezékkel( az ételszínezékből nagyon kevés kell hozzá).
A krémhez adható még mascarpone sajt is a karakteresebb ízért.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!