Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit tegyek hogy formázható...

Nicegirl01 kérdése:

Mit tegyek hogy formázható legyen a masszám?!

Figyelt kérdés
Raffaello kokuszgolyot szerettem volna készíteni netes recept alapján, de a masszám olyan híg lett hogy egyáltalán nem lehet formázni! :s mit csináljak vele?

2013. febr. 4. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Kókusz reszeléket tegyél bele hátha összefogja kicsit jobban + kevés tejport ..
2013. febr. 4. 14:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam de nem igazán akart úgysem :/
2013. febr. 4. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Több kókuszreszelék, liszt.
2013. febr. 4. 14:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Darált keksz,vagy babapiskóta reszelék?
2013. febr. 4. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!