Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért szakadt szét a masszám?

Miért szakadt szét a masszám?

Figyelt kérdés
Zserbót süttem ma és mikor a masszát kinyíjtottam össze vissza szakadt, nem úgy mint máskor, pedig nem elöször csinálom ugyanazzal a recepttel.Tippek?
2011. aug. 10. 13:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Kevés a folyadék, amit beletettél.Hiába dolgozol ugyanazzal a recepttel, ha más a liszt minősége, megtörténhet, hogy több folyadékot vesz fel.
2011. aug. 10. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
passz, én linzerrel jártam így az vajas tészta, akkor az volt a gond hogy meleg volt és elkezdett törni... kezemet vizeztem folyamatosan, amikor észhez tért a tészta tudtam vele dolgozni...
2011. aug. 10. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Liszt lehetett más. Pontosabban a sikértartalma.
2011. aug. 10. 14:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Második, valszínü nálam is ez volt a gondd, mert a vajat és a tojást ez alkalommal 3 órával azelött kivettem a hütöböl, máskor csak mindíg mielött neki álltam volna sütni. Köszi a válaszokat:)
2011. aug. 10. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor biztos az.

Vizezd a kezed ahogy gyúrod biztos helyre jön! Addig mondjuk kínszenvedés lesz!

2011. aug. 10. 14:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!