Miért szakadt szét a masszám?
Figyelt kérdés
Zserbót süttem ma és mikor a masszát kinyíjtottam össze vissza szakadt, nem úgy mint máskor, pedig nem elöször csinálom ugyanazzal a recepttel.Tippek?2011. aug. 10. 13:41
1/5 anonim válasza:
Kevés a folyadék, amit beletettél.Hiába dolgozol ugyanazzal a recepttel, ha más a liszt minősége, megtörténhet, hogy több folyadékot vesz fel.
2/5 anonim válasza:
passz, én linzerrel jártam így az vajas tészta, akkor az volt a gond hogy meleg volt és elkezdett törni... kezemet vizeztem folyamatosan, amikor észhez tért a tészta tudtam vele dolgozni...
3/5 anonim válasza:
Liszt lehetett más. Pontosabban a sikértartalma.
4/5 A kérdező kommentje:
Második, valszínü nálam is ez volt a gondd, mert a vajat és a tojást ez alkalommal 3 órával azelött kivettem a hütöböl, máskor csak mindíg mielött neki álltam volna sütni. Köszi a válaszokat:)
2011. aug. 10. 14:04
5/5 anonim válasza:
akkor biztos az.
Vizezd a kezed ahogy gyúrod biztos helyre jön! Addig mondjuk kínszenvedés lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!