Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Az óvszer egyszer sem szakadt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az óvszer egyszer sem szakadt ki, de mégsem jön meg, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 07:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez függ sok mindentől.Ha fiatal vagy 18 alatti akkor előfordulhat, hogy 1-2 hónapig nem jön meg, pedig nincs semmi bajod.De akár stressztől is kimaradhat kortól függetlenül.Sok más oka is lehet még.
2011. okt. 15. 07:54
 2/14 anonim ***** válasza:
Itt a hűvösebb idő, lehet felfáztál.
2011. okt. 15. 07:55
 3/14 anonim ***** válasza:

Stressz, antibiotikum szedése, hirtelen súlygyarapodás vagy súlyveszteség, megváltozott életvitel(pl. 3 műszak) is késleltetheti.

Egyébként minél többet stresszelsz miatta, annál később jöhet meg. Ha a normál ciklusodnál egy héttel később sem menstruálsz érdemes tesztet csinálni.

2011. okt. 15. 08:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sok oka lehet, pl. hormonprobléma (első szex után főleg fiataloknál felkavarodik a hormonháztartás), ciszta, felfázás, vagy egyszerűen még fiatal vagy és nem állt be a mensid (18 év körülre szokott), de hallottam olyat, hogy így is teherbe lehet esni, mondjuk erre nagyon minimális az esély, főleg ha másképp is védekeztél óvszer mellett.
2011. okt. 15. 08:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Kb. egy hete kicsit görcsöl a hasam alul, de tegnapra ez is elmúlt, pont, mikor meg kellett volna jönnie. Nem értem és stresszelek miatta :(
2011. okt. 15. 08:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Máskor is volt már ilyen? Szerintem se állt még be rendesen, vagy már szex közbe is idegeskedtél, hogy nehogy ki szakadjon a gumi és ez miatt. Nekem is össze vissza szokott megjönni.
2011. okt. 15. 08:22
 7/14 A kérdező kommentje:
De beállt, nem vagyok már tizenéves. Teljesen olyan érzésem volt 1 hétig mintha meg akarna jönni, és mikor eljött a napja, már nem.
2011. okt. 15. 08:26
 8/14 anonim ***** válasza:
Egy teszt nem kerül sokba, és vagy kiderül, hogy terhes vagy, vagy pedig megnyugszol. Ha nem szakadt ki, akkor nem valószinü a terhesség, és csak az idegességtöl nem jön meg.
2011. okt. 15. 08:28
 9/14 anonim ***** válasza:

Akármi is lehet. Én azért vennék egy tesztet.

Amúgy nekem 16 napot késett ( de minden tünetem meg volt végig, görcs és mellfájdalom) ezért esett le ilyen későn, hogy venni kéne egy tesztet. Mondjuk nekem baba volt, de nem is óvszerrel védekeztem...

Szóval teszt!

2011. okt. 15. 09:41
 10/14 Lujzika21 válasza:

Sziasztok!

Én is hasonló problémával küzdök éppen. Nőgyógyászom 3 hónapos szünetet javasolt a gyógyszer szedése közben. Ez most telne le és eddig nem volt problémám, 5 nap késéssel ugyan, de megjött a menzeszem. De most késik már 8 napot. Nem tudom hova tenni, mert védekeztünk a párommal és tudtunkkal nem szakadt ki az óvszer, anélkül nem voltunk együtt. Eléggé stresszelek miatta. Lehet, hogy ezért nem jön meg?!Hétfőn veszek tesztet, de az még soká lesz.:S

2011. okt. 15. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!