Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az óvszer egyszer sem szakadt ki, de mégsem jön meg, mi lehet ez?
Stressz, antibiotikum szedése, hirtelen súlygyarapodás vagy súlyveszteség, megváltozott életvitel(pl. 3 műszak) is késleltetheti.
Egyébként minél többet stresszelsz miatta, annál később jöhet meg. Ha a normál ciklusodnál egy héttel később sem menstruálsz érdemes tesztet csinálni.
Akármi is lehet. Én azért vennék egy tesztet.
Amúgy nekem 16 napot késett ( de minden tünetem meg volt végig, görcs és mellfájdalom) ezért esett le ilyen későn, hogy venni kéne egy tesztet. Mondjuk nekem baba volt, de nem is óvszerrel védekeztem...
Szóval teszt!
Sziasztok!
Én is hasonló problémával küzdök éppen. Nőgyógyászom 3 hónapos szünetet javasolt a gyógyszer szedése közben. Ez most telne le és eddig nem volt problémám, 5 nap késéssel ugyan, de megjött a menzeszem. De most késik már 8 napot. Nem tudom hova tenni, mert védekeztünk a párommal és tudtunkkal nem szakadt ki az óvszer, anélkül nem voltunk együtt. Eléggé stresszelek miatta. Lehet, hogy ezért nem jön meg?!Hétfőn veszek tesztet, de az még soká lesz.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!