Kenyérsütőgépnél mikor kell a magokat hozzáadni a kenyérhez?
Figyelt kérdés
mert csipogott de közben gyúrt így nem mertem kinyitni. sima kenyeret sütök de szerettem volna hozzárakni egy kis magokat hogy magos kenyér legyen. vagy azt másmilyen programon kell sütni mint a sima francia kenyeret? és mikor kell hozzáadni? csipogás közben miközben még gyúr vagy már a sütéskor? előre is köszi2013. febr. 1. 09:36
1/1 anonim válasza:
Amikor csipog. Igen, gyúrás közben. Nekem úgy van azt hiszem, hogy elindítom, gyúr, aztán áll egy kicsit, aztán elkezd gyúrni, csipog, bele a mag, ő meg gyúr tovább. Nyugodtan nyisd ki, amikor már összegyúrta és csak kel a tészta, akkor nem szabad inkább nyitogatni. Legutóbb dióval csináltam, isteni lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!