Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az Ír szódás kenyérhez a...

Az Ír szódás kenyérhez a joghurt helyett a kefír is jó?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm a segítséget!


Valahol halottam, hogy akár tejet is lehet bele tenni...?


A kész tésztának milyennek kell lennie, mennyire "ragacsosnak"?


2012. ápr. 21. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Én mindig tejjel csináltam, így is nagyon finom lett.

De az állagát nem nagyon tudnám így leírni, legfeljebb megmutatni.

2012. ápr. 22. 01:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
jó hozzá a kefír, mert az is szénsavat termel, így még lazább, könnyebb lesz.nem szabad ragacsosnak lennie.
2012. ápr. 22. 12:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!