Az Ír szódás kenyérhez a joghurt helyett a kefír is jó?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a segítséget!
Valahol halottam, hogy akár tejet is lehet bele tenni...?
A kész tésztának milyennek kell lennie, mennyire "ragacsosnak"?
2012. ápr. 21. 22:31
1/2 anonim válasza:
Én mindig tejjel csináltam, így is nagyon finom lett.
De az állagát nem nagyon tudnám így leírni, legfeljebb megmutatni.
2/2 anonim válasza:
jó hozzá a kefír, mert az is szénsavat termel, így még lazább, könnyebb lesz.nem szabad ragacsosnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!