Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az baj, ha a maggis sütözacsko...

Az baj, ha a maggis sütözacskos hust nem klopfoltam ki? (disznonyak) igy is 1orat süssem?

Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Klopfolás nélkül szaftosabb lesz a sülthús, mert a rostok közül nehezebben jönnek ki a hús nedvei, viszont 10%-kal általában hosszabb a sütési idő.

(áruld el, mi az a disznónyak?)

2013. jan. 28. 22:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 doboszoli ***** válasza:

Ez a rejtélyes húsdarab alighanem a tarja.))

Egyik kedvenc sertés alkatrészem a konyhában.

Csak frissen sültnek szoktam klopfolni,(cigánypecsenye, lacipecsenye, flekken, rántott,stb) párolt húsnak csak vékonyra szeletelem, megfelelő késsel, így tényleg szaftosabb marad.

Frissen sültnél érdemesebb csonttal sütni, csinosabb is, nem is ugrik össze.

Pácolni ajánlatos, de nem kötelező.

Szóval nem hibáztál, sőt! Ujj nyomással meg tudod állapítani mikor van készen, ne szurkáld!

2013. jan. 29. 05:28
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!