Hogy készülhetnék fel?
Ha rám hallgatsz, és céltudatos vagy, akkor nem szórakozol 2 éves képzéssel. SEnkit nem fog érdekelni hány éves képzés volt. Csinálsz egy 10 hónapos képzést. Akár most is elkezdheted. Én gimnázium mellett csináltam a szakács képzést, ami 10 hónapos volt, de ez nem jelent semmit. Érdekelt a téma, és többet tudtam már gyakornokként, mint az odajáró negyed és ötödéves szakácstanulók. Mert érdekelt a téma.
A munkáltatókat csak az fogja érdekelni h van-e vizsgád. Magát a szakmát úgyis a konyhán tanulod meg.
19 éves vagyok, Ausztriában dolgozok egy hotelban, és a hidegkonyhai részleget lényegében én vezetem. Pedig aztán csak 10 hónapos levelezős képzésen voltam.
Ja és persze amit többiek mondtak: főzz otthon. 7-8 éves korom óta konyhába segítettem anyámnak, nagyanyámnak, dédimnek, és ha csak kiegészítő feladatok - pucolás, tészta gyúrás - , akkor is, ott voltam, láttam:)
és ha valamit nem ismersz, enm tudsz, nézz utána. Internet világában 1 percedbe telik, és mégis sokat jelent, ha sajtokból nem csak a trappistát ismered, ha van fogalmad nagyjából milyen ételhez milyen bor passzol, és hasonló apróságok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!